Competiții

În cadrul Centrului de Tehnologia Informației se vor organiza două concursuri cu tematica în domeniul IT.

 

Luni 12 ianuarie, 2015, ora 10:00 va avea loc finala Concursului „Aplicații software pentru e-University”

 

Concursul ”Aplicații software pentru e-university” are în vedere realizarea de aplicații software de tipul e-University, adică aplicații care să îmbunătățească activitățile sau serviciile oferite studenților/cadrelor didactice din mediul universitar.

Exemple de aplicații:

Orar (o aplicație cu suport online și/sau mobile, care să ofere studenților și cadrelor didactice posibilitatea de a-și gestiona activitățile din cadrul universităț

Catalog (o aplicație cu suport online și/sau mobile, care să ofere studenților și cadrelor didactice posibilitatea consultării notelor și a informațiilor despre examene/teste/proiecte)

Caietul cadrului didactic (o aplicație cu suport online și/sau mobile, care să ofere studenților și cadrelor didactice posibilitatea de a-și consulta/gestiona prezențe, bonusuri și orice alte informații legate de activitațile didactice)

 

Condiții pentru înscrierea participanților

Condiții generale:

  1. Toţi participanţii la concurs trebuie să facă parte din grupul ţintă.
  2. Acceptarea înscrierii la concurs este condiţionată de existenţa dosarului complet cu documentele aferente persoanelor care fac parte din grupul ţintă(Formular de înscriere, Declaraţii, Copie CI, Copie ultima diplomă, Adeverinţa de student).
  3. La înscrierea participanţilor la concurs nu se vor face niciun fel de discriminări, asigurându-se condiţiile pentru îndeplinirea obiectivului egalitate de şanse
  4. Înscrierea la concurs se poate face doar în perioada menţionată.
  5. Participanții la concurs vor respecta regulamentul de concurs întocmit de organizatori.

    

Condiții specifice:

 1. Proiectele trebuie să conțină o aplicație software, însoțită de documentație
 2. Aplicațiile software trebuie să adreseze o problemă de tipul e-university (informatizarea unui proces sau a unui serviciu din cadrul unei universități, sau îmbunătățirea unei soluții deja existente în universitate).
 3. Documentația care însoțește proiectul trebuie să descrie, în detaliu, funcționalitatea soluției software propuse, precum și o trecere în revistă a tuturor tehnologiilor, uneltelor software și algoritmilor utilizați. Deasemenea în cazul proiectelor elaborate în echipă, din documentație trebuie să reiasă contribuția fiecărui membru al echipei.
 4. Proiectele trebuie să fie originale.
 5. Proiectele pot fi elaborate individual sau în echipe de maximum 3 studenți din grupul țintă.

Calendar:

5 ianuarie 18 ianuarie 2015

Înscrierea participanților

18 ianuarie 23 ianuarie 2015

Evaluarea lucrărilor, stabilirea finaliștilor și organizarea finalei.

25 ianuarie 2015

Desfășurarea evenimentului pentru evaluarea finală, anunțarea câștigătorilor și acordarea premiilor

Metodologia pentru Organizarea Concursului

Download

i.    Proiectele trebuie să conțină o aplicație software, însoțită de documentație

ii.   Aplicațiile software trebuie să adreseze o problemă de tipul e-university (informatizarea unui proces sau a unui serviciu din cadrul unei universități, sau îmbunătățirea unei soluții deja existente în universitate).

iii. Documentația care însoțește proiectul trebuie să descrie, în detaliu, funcționalitatea soluției software propuse, precum și o trecere în revistă a tuturor tehnologiilor, uneltelor software și algoritmilor utilizați. De asemenea, în cazul proiectelor elaborate în echipă, din documentație trebuie să reiasă contribuția fiecărui membru al echipei.

iv. Proiectele trebuie să fie originale.

v.   Proiectele pot fi elaborate individual sau în echipe de maximum 3 studenți din grupul țintă.

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de 

Negociere și Mediere

 Centrul de Piețe

Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la o serie de ...

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok