Oracle Open Day

Oracle Open Day

  Joi, 10.11.2016, Centrul de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor organizeaza o vizita...

Curs Introductiv in Arta Fotografiei Digitale

Curs Introductiv in Arta Fotografiei Digitale

Centrul de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor al Universitatii Romano-Americane va invita sa...

Nominalizati Burse

Nominalizati Burse

 Metodologie concurs - Download   Nr....

Building Web and Mobile Apps with Meteor and Polymer

Building Web and Mobile Apps with Meteor and Polymer

  Vineri, 04.12.2015, vă așteptăm la workshop-ul "Building Web and Mobile Apps with Meteor...

 • Oracle Open Day

  Oracle Open Day

  Wednesday, 02 November 2016 16:23
 • Curs Introductiv in Arta Fotografiei Digitale

  Curs Introductiv in Arta Fotografiei Digitale

  Wednesday, 16 March 2016 13:10
 • 2015-11-03 - Curs Java

  2015-11-03 - Curs Java

  Tuesday, 12 January 2016 09:23
 • Nominalizati Burse

  Nominalizati Burse

  Tuesday, 08 December 2015 08:38
 • Building Web and Mobile Apps with Meteor and Polymer

  Building Web and Mobile Apps with Meteor and Polymer

  Thursday, 03 December 2015 06:32

Building Web and Mobile Apps with Meteor and Polymer

 

Vineri, 04.12.2015, vă așteptăm la workshop-ul "Building Web and Mobile Apps with Meteor and Polymer".

Evenimentul are loc în sala 515, etaj 5, Universitatea Româno-Americană începând cu ora 10:30 și este susținut în cadrul Centrului de Tehnologia Informației și Comunicațiilor

 Avem placerea de a invita orice student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de proveniență. Reprezentanți ai ONG-urilor, ai mediului de afaceri și ai partenerilor sociali în educație sunt de asemenea invitați să participe. Participarea presupune apartenența la grupul-ținta al proiectului (*).

04.12.2015-CSI

 Activitatea este organizată în cadrul proiectului "ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

(*) Studenții/masteranzii, în cazul în care nu sunt înscriși deja în proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920, trebuie să completeze formularul de grup-țintă (prezent la organizatori) și să prezinte o adeverință de student; studenții/masteranzii Universității Româno-Americane nu necesită adeverință, aceasta fiind emisă din sistemul electronic integrat. Cadrele didactice, reprezentanții societății civile, ai mediului de afaceri și partenerilor sociali în educație, în cazul în care nu sunt deja înscrisi în proiect, trebuie să completeze formularul de grup-țintă și să prezinte o adeverință de la locul de muncă, care sa ateste calitatea de cadru didactic/apartenență la un ONG/angajarea în cadrul unei firme.

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de 

Negociere și Mediere

 Centrul de Piețe

Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la o serie de ...

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok